Werkwijze

Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat we nu allemaal precies voor je doen wanneer je een installatiepakket hebt aangekocht. Hier willen wij dan ook heel transparant in zijn. Weet je genoeg en wil je een pakket aanschaffen? Start dan de aanvraag!

Wat gaat er gebeuren?

Onze werkwijze is als volgt:

1. Je drukt op de knop: ‘START AANVRAAG’

Het begint met het starten van de aanvraag.

2. Pakket kiezen en registreren

Wanneer je een pakket kiest dat bij je past, kom je op het registratieformulier. Wij vragen enkele gegevens van jou om je account aan te maken. Zo krijg je na betaling direct toegang tot eventuele besloten video handleidingen. Ook vragen wij je om je domeinnaamkeuze alvast door te geven, zodat wij die gelijk kunnen registreren.

3. Betaling

De betaling van het eerste termijn gaat via iDeal. Daarna worden alle betalingen via automatische incasso verricht. Hiervoor gebruiken we het IBAN waarmee je de eerste iDeal betaling hebt gedaan. Wanneer je je registreert machtig je ons direct om het maandbedrag automatisch te kunnen incasseren van jouw rekeningnummer. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je het abonnement altijd stop zetten. 

4. Direct toegang video handleidingen

Na je registratie en betaling (duurt slechts enkele minuten) heb je direct toegang tot het bonus materiaal.

5. Aanleveren materiaal

In de welkomstmail staan instructies hoe je het beste materiaal, zoals logo/huisstijl, slogans, etc. kunt aanleveren. Het aanleveren van materiaal is belangrijk, zodat wij de eerste opzet van je nieuwe homepagina voor je kunnen gaan bouwen.

6. Nieuwe WordPress installatie binnen 24 uur

Wij zullen eveneens direct beginnen met het gereedmaken van jouw nieuwe WordPress installatiepakket. Binnen 24 uur installeren wij jouw pakket op jouw geregistreerde domeinnaam. Ook ontvang je dan gelijk alle inloggegevens, zodat je snel kunt gaan beginnen met bouwen.

7. Service en support

Wij bieden service en support voor als je er niet uitkomt. Zo bieden wij support voor:

  • Een goed werkende website en een vloeiende integratie tussen de door ons voorgeïnstalleerde thema’s en plug-ins
  • Vragen over de werking van alle WordPress onderdelen
  • Vragen over de werking van het thema en de visual builder
  • Vragen over jouw account
  • Administratieve vragen

Er is video materiaal beschikbaar om de voorgeïnstalleerde plug-ins in te stellen en gebruiksklaar te maken. Mocht je specifiekere vragen hebben over de werking van die plug-ins dan zullen wij jouw proberen te helpen en andere doorverwijzen naar de ondersteuning pagina’s van de betreffende plug-in.

Let op: wij doen standaard geen maatwerk aanpassingen in de website voor je. Je kunt dit uiteraard wel aan ons uitbesteden door een wijzigingsverzoek in te dienen.

Voor uitgebreidere info over welke acties wij precies uitvoeren kun je contact opnemen met onze klantenservice.