Website zelf bouwen + 6 maanden hosting

Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €68,00.

Dit aanbod eindigt over
17988 dagen
11 uur
43 minuten
44 seconden
9/25 verkocht

Professionele websitetools Snel online Zelf aanpassen  Duidelijke video handleidingen Hulp op afstand Geen onvoorziene of extra kosten! (alleen BTW)

 • Je homepagina wordt door ons gebouwd!
 • Daarna kun je zelf uitbreiden
 • Alles is makkelijk aan te passen!
 • Gebouwd op jouw gewenste domeinnaam
 • Inclusief 6 maanden hosting!
 • Lees meer >>
LET OP: Dit pakket is inclusief 6 maanden gratis hosting. Daarna kun je beslissen of je een hostingpakket wilt afnemen (wat kost dit?) of dat je jouw website wilt verhuizen naar een andere hosting provider. Heb je al een hosting pakket? Dan kun je er ook voor kiezen om je website direct te laten bouwen op je huidige hosting pakket.
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal

Omschrijving

Bouw zelf gemakkelijk je website of landingspagina. Kies een domeinnaam en wij zetten alles voor je klaar. Start met bouwen en breid daarna uit! Met behulp van makkelijke video handleidingen. Je bent niet gebonden aan een SAAS platform, zoals WIX. Jouw website is gewoon driect van jou. Ook als je na 6 maanden stopt of overstapt, dan kun je jouw website bestanden meenemen. Voor het ouwen van jouw website gebruiken wij de beste en meest populaire tools (zoals WordPress, Divi en Yoast). Deze tools worden gebruikt door de meeste webdesign bureaus. Het pakket is geschikt voor starters, personal bloggers, ZZP’ers en MKB’ers. Ideaal, omdat je met een relatief klein budget toch een volledige professionele website kunt neerzetten.

LET OP: Dit pakket is inclusief 6 maanden hosting. Daarna kun je beslissen of je een hostingpakket wilt afnemen (8,27 p/mnd – maandelijks opzegbaar) of dat je jouw website wilt verhuizen naar een andere hosting provider. Heb je al een hosting pakket? Dan kun je er ook voor kiezen om de website direct te laten bouwen op je huidige hosting omgeving.

Alle kenmerken

1 webpagina op basis van een pre-layout

Wij bouwen jouw eerste webpagina (in WordPress). Dit doen wij op basis van een pre-layout (van Divi). Dit is een volledige webpagina met een mooi en mobielvriendelijk design, professionele stockfoto’s en dummy teksten. Wij voegen je logo, bedrijfsnaam en slogan toe. Daarna kun je kleuren, foto’s en teksten makkelijk zelf wijzigen. Wij leggen je middels onze video handleidingen uit hoe je dit moet doen. Ben je niet tevreden over jouw design? Dan kun je uit meer dan 150 pre-layouts gewoon een ander design kiezen.

Alles is zelf gemakkelijk aan te passen

Alle ontwerpen zijn helemaal naar eigen hand aan te passen. Je bent dus niet gebonden aan een vaste lay-out. Je hebt ook geen code kennis nodig! Je werkt namelijk met de populaire Divi Builder. Teksten, afbeeldingen en kleuren zijn dus gemakkelijk te wijzigen. Ook kun je teksten, afbeeldingen of andere elementen verplaatsen, verwijderen of (op)nieuw toevoegen. Zelfs geavanceerde effecten, zoals bewegende elementen, schaduw opties of aangepaste animaties zijn met een paar drukken op de knop in te stellen. Uiteraard helpen wij je met onze handige video handleidingen.

Nieuwe pagina's snel toe te voegen

Dupliceer bestaande webpagina’s inclusief de volledige lay-out en opmaak. Zo hoef je niet telkens opnieuw te beginnen en kun je snel nieuwe pagina’s met dezelfde lay-out aanmaken. Je hoeft dan alleen nog maar de tekst aan te passen. Ook kun je nieuwe webpagina’s vanaf scratch (een blanco webpagina) maken en toevoegen.

Incl. professionele afbeeldingen

Je kunt een volledige pre-layout van een webpagina inladen inclusief professionele stockfoto’s. Deze zijn gelicenseerd en mag je dus gewoon gebruiken. Let op! Wij hebben geen stockfoto database. Wel zijn er video handleidingen waarin wij je vertellen waar je gratis of heel goedkoop mooie en gelicenseerde stockfoto’s kunt downloaden voor commercieel gebruik.

Je eigen teksten plaatsen

Je kunt teksten direct op je webpagina gaan schrijven. Je hoeft dus niet eerst in Word te werken en daarna de tekst te in de website te plakken. Ook teksten toevoegen, verwijderen of verplaatsen naar een ander gedeelte op de website is zo gepiept.

SEO en mobiel vriendelijk!

De website wordt zowel SEO als mobiel vriendelijk opgeleverd. Dat betekent dat de website structuur voldoet aan SEO richtlijnen en zich aanpast aan schermen van tablets en smartphones. Je kunt eventueel ook zelf de mobielvriendelijkheid van je webpagina’s aanpassen.

Startklaar en binnen 24 uur online!

Zodra de betaling bij ons binnen is, gaan wij direct voor je aan de slag. Als je ook hosting bij ons hebt afgenomen dan is jouw website binnen 24 uur online. Wil je jouw website op jouw huidige hostingomgeving laten bouwen? Dan kunnen er meer dagen over heen gaan. Dit is namelijk afhankelijk van hoe snel wij jouw hosting gegevens krijgen aangeleverd.

Website is van jou!

Vanaf het moment dat wij jouw website voor je hebben gebouwd, zijn de website bestanden van jou! Je kunt ermee gaan en staan waar je wilt. Zelfs als je geen hostingpakket bij ons hebt afgenomen.

Lifetime updates

Daarbij geldt dat jouw website en alle voorgeïnstalleerde tools altijd up to date worden gehouden. Ook als je geen hosting bij ons hebt afgenomen. Je betaalt daarvoor dus geen abonnement met terugkerende kosten of iets dergelijks. Dat is fijn, want dan ben je dus nooit afhankelijk van ons!

Met beveiligingsplug-in

Wil je graag dat jouw website beter beveiligd is tegen hackers? Dan installeren wij de beste beveiligingsplug-in voor je. Ook stellen wij deze gelijk voor je in, zodat je daar niet meer naar hoeft om te kijken. Mocht je een plug-in liever niet willen gebruiken? Dan kun je deze plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

Inclusief SEO plug-in

Wil je gemakkelijk zoekwoorden toevoegen en goede SEO teksten schrijven om beter gevonden te worden in Google? Dan implementeren wij de beste SEO plug-in voor je. Mocht je een plug-in liever niet willen gebruiken? Dan kun je deze plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

Meer dan 150 pre-lay-outs

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je kunt voor elke webpagina kiezen uit meerdere vooropgemaakte professionele designs (van Divi). Dit zijn complete mobielvriendelijke ontwerpen met template teksten en afbeeldingen die je makkelijk kunt aanpassen. Je bent dus niet gebonden aan het design en kunt dit helemaal naar eigen hand omzetten.

Meer dan 100 lettertypes

Met de Google Fonts integratie kun je gemakkelijk het lettertype van je kopteksten of normale teksten aanpassen naar jouw smaak.

meer dan 35 modules en functies

Maak gemakkelijk actieknoppen, contactformulieren, fotogalerijen, aftellers, blogpagina’s en nog veel meer aan. Je hebt geen codekennis nodig om deze handige modules en functies in je website te integreren.

Koppel Google Search Console en Analytics

Heb je een Google Search Console account? Dan kun je die koppelen aan jouw website. Net als jouw Google Analytics account. Zo houd je makkelijk bij welke zoekwoorden jouw bezoekers in Google gebruikt hebben, hoeveel bezoekers jouw website trekt, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven hangen en nog veel meer.

Social Media integratie

Voeg gemakkelijk volgknoppen toe van social media platforms. Zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en nog veel meer platforms. Ook zijn remarketing tags zoals Facebook pixel gemakkelijk toe te voegen via de backend.

Koppel je nieuwsbrief provider

Ook jouw e-mail marketing en automation provider (zoals bijvoorbeeld Mailchimp) kan makkelijk gekoppeld worden aan een inschrijfformulier. Zo kun je e-mailadressen verzamelen van jouw bezoekers.

Uitbreiden met webshop module

Je zou eventueel ook nog kunnen uitbreiden naar een e-commerce website of webshop. De module is in principe gratis te installeren, het vergt alleen wel wat kennis om er mee om te gaan. Daar kunnen we jou echter mee helpen middels video handleidingen.

Eindeloos uitbreidbaar!

Wil je een uitgebreidere website die wellicht geschikt is om geavanceerde producten te verkopen of boekingen te behandelen? Dan kun je altijd gaan uitbreiden met plug-ins. De meeste plug-ins zijn gratis te installeren. Vaak is het een kwestie van kennis om te weten hoe ze werken. Wij zijn volop bezig om ook hier video tutorials van te maken. Vooralsnog kunnen wij je wel vrijblijvend advies geven over de beste plug-ins die er op de markt beschikbaar zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Hosting nodig?

Een website kan alleen online gaan met een hosting pakket. Er zijn verschillende hosting providers waar je jouw domeinnaam kunt registreren en je hostingomgeving kunt instellen.

Ook bij ons kun je een hostingpakket afnemen. Wij werken samen met een van de beste hosting providers van Nederland. Een ander voordeel van onze hosting is dat wij alles al volledig voor je hebben geoptimaliseerd en ingesteld. Denk hierbij aan DNS settings, FPT gegevens, databases, nieuwe PHP versies, SSL beveiligingscertificaat en nog meer.

Je hoeft je dus niet meer bezig te houden met lastige hosting gegevens, koppelingen en installaties! Dat doen wij voor je.

Bij hosting is inbegrepen:

 • 1 .nl domeinnaam registratie
 • SSL certificaat
 • 5 GB webruimte
 • 1 TB dataverkeer per maand
 • 2 databases
 • Beschikbare caching integraties
 • 5 e-mailadressen
 • Dagelijkse back-ups
 • Automatische updates
 • Upgrade is altijd mogelijk (vraag naar de mogelijkheden)
 • Maandelijks opzegbaar

Hosting kosten: 8,27 per maand (excl. BTW)

Al onze hosting pakketten zijn maandelijks opzegbaar! Je zit dus nooit ergens aan vast!

Bouw op je huidige hosting is mogelijk

Het is ook mogelijk om de website op jouw huidige hosting omgeving te laten bouwen. Wij hebben dan ftp en database gegevens van jouw hostingomgeving nodig. Deze kun je via jouw accountpagina aan ons doorgeven. Daarna doen wij de lastige installatie voor je!

Hosting verhuizen

Wil je echter verzekerd zijn van goede hosting en ook alles liever onder 1 dak hebben? Dan kun je jouw domeinnaam naar ons verhuizen. Je hoeft hiervoor alleen maar een verhuistoken of autorisatiecode door te geven. Die kun je opvragen via het klantenpaneel van je huidige hostingprovider. Wij doen daarna de rest. Verhuizen is altijd aan te raden, omdat wij je dan ook kunnen helpen als je vragen hebt over hosting.

Hosting opzeggen

Onze hosting is maandelijks opzegbaar. Na opzegging blijven jouw website bestanden van jou. Je kunt dan een backup opvragen of alles laten verwijderen.

Domeinnaamhouder

Het domeinnaam is en blijft in alle gevallen in jouw bezit.

Duidelijke video handleidingen

Na aankoop sta je er natuurlijk niet alleen voor. Wij bieden je uitgebreide en duidelijke video handleiding voor het aanpassen van jouw webpagina’s. Alvast een voorproefje? Bekijk ze hier.

Betaling en werkwijze

De kosten om een website te laten bouwen zijn eenmalig. Er komen geen extra of onvoorziene kosten bij.

Wel kunnen er maandelijkse kosten bij komen als je bijvoorbeeld een hosting pakket hebt aangevraagd. Je betaalt eerst voor de eerste maand, daarna moet je zelf automatisch verlengen aanzetten. Je kunt dit gewoon makkelijk aan ons doorgeven via je accountpagina. Bij automatische verlenging worden de hostingkosten maandelijks automatisch geïncasseerd van jouw IBAN. Als je niet automatisch verlengt, dan zal je hostingpakket uiteindelijk vervallen. Uiteraard sturen wij jou tijdig een herinnering wanneer jouw hostingpakket vervalt.

Alle hosting pakketten zijn ook maandelijks weer opzegbaar.

Oplevering

Wanneer wij klaar zijn met het bouwen van jouw website, dan krijg je van ons de inloggegevens. Mocht je website nog aangevuld moeten worden, dan kun je er een ‘onder constructie’ pagina aan koppelen. Hij is dan alleen zichtbaar voor jou, als je bent ingelogd. Als de website helemaal klaar is, dan kun je de ‘onder constructie’ pagina uit zetten. Dan is de website voor iedereen op het internet zichtbaar.

FAQ en klantenservice

Om zoveel mogelijk vragen weg te nemen kun je ook even onze werkwijze video bekijken.

Nog steeds vragen? Bekijk onze pagina veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op via WhatsApp of via onze klantenservice.

Wat nog meer?

Wil je toch liever het hele design uitbesteden? Onze ervaren webbouwers maken een volledige website voor jou op maat. Lees meer over het Website All-in Pro pakket.

Twijfel je nog over alles? Vraag een demo aan via onze klantenservice.