Website All-in Pro

Professionele websitepakketten Gebruikt door webbureaus Snel online Zelf aanpassen  Duidelijke video handleidingen Hulp op afstand Geen onvoorziene of extra kosten! (alleen BTW)

649,00

 • 5 webpagina’s op maat door onze designers
 • Eventueel zelf aan te passen
 • Nieuwe pagina’s zelf toe te voegen
 • Incl. professionele afbeeldingen
 • 2 paginateksten door onze professionals
 • SEO en mobiel vriendelijk!
 • Startklaar en binnen 7 dagen online!
 • Bouw op eigen hosting mogelijk
 • En nog meer >>
 1. Kies product en hosting optie
 2. Geef wensen door en betaal
 3. We gaan direct aan de slag. Je website is snel online!

Omschrijving

LEES MEER

Website is van jou!

Vanaf het moment dat wij jouw website voor je hebben gebouwd, zijn de website bestanden van jou! Je kunt ermee gaan en staan waar je wilt. Zelfs als je geen hostingpakket bij ons hebt afgenomen.

Lifetime updates

Daarbij geldt dat jouw website en alle voorgeïnstalleerde tools altijd up to date worden gehouden. Ook als je geen hosting bij ons hebt afgenomen. Je betaalt daarvoor dus geen abonnement met terugkerende kosten of iets dergelijks. Dat is fijn, want dan ben je dus nooit afhankelijk van ons!

Met beveiligingsplug-in

Wil je graag dat jouw website beter beveiligd is tegen hackers? Dan installeren wij de beste beveiligingsplug-in voor je. Ook stellen wij deze gelijk voor je in, zodat je daar niet meer naar hoeft om te kijken. Mocht je een plug-in liever niet willen gebruiken? Dan kun je deze plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

Inclusief SEO plug-in

Wil je gemakkelijk zoekwoorden toevoegen en goede SEO teksten schrijven om beter gevonden te worden in Google? Dan implementeren wij de beste SEO plug-in voor je. Mocht je een plug-in liever niet willen gebruiken? Dan kun je deze plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

Keuze uit meer dan 150 vooropgemaakte lay-outs

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je kunt voor elke webpagina kiezen uit meerdere vooropgemaakte professionele designs (van Divi). Dit zijn complete mobielvriendelijke ontwerpen met template teksten en afbeeldingen die je makkelijk kunt aanpassen. Je bent dus niet gebonden aan het design en kunt dit helemaal naar eigen hand omzetten.

Meer dan 100 verschillende lettertypes

Met de Google Fonts integratie kun je gemakkelijk het lettertype van je kopteksten of normale teksten aanpassen naar jouw smaak.

35 handige modules en functies inbegrepen

Maak gemakkelijk actieknoppen, contactformulieren, fotogalerijen, aftellers, blogpagina's en nog veel meer aan. Je hebt geen codekennis nodig om deze handige modules en functies in je website te integreren.

Google Search Console en Analytics koppeling mogelijk

Heb je een Google Search Console account? Dan kun je die koppelen aan jouw website. Net als jouw Google Analytics account. Zo houd je makkelijk bij welke zoekwoorden jouw bezoekers in Google gebruikt hebben, hoeveel bezoekers jouw website trekt, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven hangen en nog veel meer.

Social Media integratie

Voeg gemakkelijk volgknoppen toe van social media platforms. Zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en nog veel meer platforms. Ook zijn remarketing tags zoals Facebook pixel gemakkelijk toe te voegen via de backend.

Koppeling met nieuwsbrief mogelijk!

Ook jouw e-mail marketing en automation provider (zoals bijvoorbeeld Mailchimp) kan makkelijk gekoppeld worden aan een inschrijfformulier. Zo kun je e-mailadressen verzamelen van jouw bezoekers.

Uit te breiden met webshop module

Je zou eventueel ook nog kunnen uitbreiden naar een e-commerce website of webshop. De module is in principe gratis te installeren, het vergt alleen wel wat kennis om er mee om te gaan. Daar kunnen we jou echter mee helpen middels video handleidingen.

Eindeloos uitbreidbaar!

Wil je een uitgebreidere website die wellicht geschikt is om geavanceerde producten te verkopen of boekingen te behandelen? Dan kun je altijd gaan uitbreiden met plug-ins. De meeste plug-ins zijn gratis te installeren. Vaak is het een kwestie van kennis om te weten hoe ze werken. Wij zijn volop bezig om ook hier video tutorials van te maken. Vooralsnog kunnen wij je wel vrijblijvend advies geven over de beste plug-ins die er op de markt beschikbaar zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Hosting

Hosting nodig?

Een website kan alleen online gaan met een hosting pakket. Er zijn verschillende hosting providers waar je jouw domeinnaam kunt registreren en je hostingomgeving kunt instellen.

Ook bij ons kun je een hostingpakket afnemen. Wij werken samen met een van de beste hosting providers van Nederland. Een ander voordeel van onze hosting is dat wij alles al volledig voor je hebben geoptimaliseerd en ingesteld. Denk hierbij aan DNS settings, FPT gegevens, databases, nieuwe PHP versies, SSL beveiligingscertificaat en nog meer.

Je hoeft je dus niet meer bezig te houden met lastige hosting gegevens, koppelingen en installaties! Dat doen wij voor je.

Bij hosting is inbegrepen:

 • 1 .nl domeinnaam registratie
 • SSL certificaat
 • 5 GB webruimte
 • 1 TB dataverkeer per maand
 • 2 databases
 • Beschikbare caching integraties
 • 5 e-mailadressen
 • Dagelijkse back-ups
 • Automatische updates
 • Upgrade is altijd mogelijk (vraag naar de mogelijkheden)

Hosting kosten: 7,99 per maand (excl. BTW)

..

LEES MEER

Bouw op je huidige hosting is mogelijk

Het is ook mogelijk om de website op jouw huidige hosting omgeving te laten bouwen. Wij hebben dan ftp en database gegevens van jouw hostingomgeving nodig. Deze kun je via jouw accountpagina aan ons doorgeven. Daarna doen wij de lastige installatie voor je!

Hosting verhuizen

Wil je echter verzekerd zijn van goede hosting en ook alles liever onder 1 dak hebben? Dan kun je jouw domeinnaam naar ons verhuizen. Je hoeft hiervoor alleen maar een verhuistoken of autorisatiecode door te geven. Die kun je opvragen via het klantenpaneel van je huidige hostingprovider. Wij doen daarna de rest. Verhuizen is altijd aan te raden, omdat wij je dan ook kunnen helpen als je vragen hebt over hosting.

Hosting opzeggen

Onze hosting is maandelijks opzegbaar. Na opzegging blijven jouw website bestanden van jou. Je kunt dan een backup opvragen of alles laten verwijderen.

Domeinnaamhouder

Het domeinnaam is en blijft in alle gevallen in jouw bezit.

Bekijk video

Duidelijke video handleidingen

Na aankoop sta je er natuurlijk niet alleen voor. Wij bieden je uitgebreide en duidelijke video handleiding voor het aanpassen van jouw webpagina’s. Alvast een voorproefje? Bekijk ze hier.

Betaling en werkwijze

De kosten om een website te laten bouwen zijn eenmalig. Er komen geen extra of onvoorziene kosten bij.

Wel kunnen er maandelijkse kosten bij komen als je bijvoorbeeld een hosting pakket hebt aangevraagd. Je betaalt eerst voor de eerste maand, daarna moet je zelf automatisch verlengen aanzetten. Je kunt dit gewoon makkelijk aan ons doorgeven via je accountpagina. Bij automatische verlenging worden de hostingkosten maandelijks automatisch geïncasseerd van jouw IBAN. Als je niet automatisch verlengt, dan zal je hostingpakket uiteindelijk vervallen. Uiteraard sturen wij jou tijdig een herinnering wanneer jouw hostingpakket vervalt.

Alle hosting pakketten zijn ook maandelijks weer opzegbaar.

Oplevering

Wanneer wij klaar zijn met het bouwen van jouw website, dan krijg je van ons de inloggegevens. Mocht je website nog aangevuld moeten worden, dan kun je er een ‘onder constructie’ pagina aan koppelen. Hij is dan alleen zichtbaar voor jou, als je bent ingelogd. Als de website helemaal klaar is, dan kun je de ‘onder constructie’ pagina uit zetten. Dan is de website voor iedereen op het internet zichtbaar.

FAQ en klantenservice

Om zoveel mogelijk vragen weg te nemen kun je ook even onze werkwijze video bekijken.

Nog steeds vragen? Bekijk onze pagina veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op via WhatsApp of via onze klantenservice.

Wat nog meer?

Wil je toch liever het hele design uitbesteden? Onze ervaren webbouwers maken een volledige website voor jou op maat. Lees meer over het Website All-in Pro pakket.

Twijfel je nog over alles? Vraag een demo aan via onze klantenservice.