Alle specificaties

Wij installeren een schone WordPress website voor je op de manier zoals een professioneel webbureau dat ook voor je doet! Enkele instellingen stellen wij alvast voor je in. Op deze pagina vind je alle eigenschappen waar jouw website aan zal voldoen. Ben je al klaar om te starten?

WordPress installatiepakket

Klik op het onderwerp en ontdek alle functionaliteiten van jouw nieuwe website.

Optimale WordPress installatie

Nadat je een domeinnaam hebt gekozen, maken wij jouw hostingpakket gereed en installeren wij de nieuwste WordPress versie daarop. We passen alleen de benodigde instellingen aan voor een snelle start:

 • De standaard bericht voorbeelden en reacties worden verwijderd (hier heb je niets aan, dit is meegeinstalleerde template tekst van WordPress)
 • Jouw bedrijfsnaam wordt toegevoegd aan de Footer Area #1 widget (zodat je jouw contactgegevens onderaan de webpagina kunt toevoegen, dit kun je later ook verwijderen als je wilt)
 • De sitetitel en jouw administratie e-mailadres wordt toegevoegd (zodat jouw bedrijfsnaam en e-mailadres gekoppeld is aan de website) 
 • Tijdzone wordt correct ingesteld
 • Jouw homepagina wordt ingesteld en aangemaakt (dit is de webpagina die wordt gekoppeld aan jouw hoofddomeinnaam, zoals www.voorbeelddomein.nl)
 • SEO vriendelijke permalinks worden ingesteld (zodat je geen gekke cijfers en tekens in je url krijgt, wanneer je blogs gaat schrijven)

Mocht je het ergens niet mee eens zijn, dan kun je deze instellingen uiteraard altijd zelf nog wijzigen.

Beveiligingsplug-in

Wil je graag dat jouw website beter beveiligd is tegen hackers? Dan installeren wij de beste beveiligingsplug-in voor je. Ook stellen wij deze gelijk voor je in, zodat je daar niet meer naar hoeft om te kijken.

Mocht je een plug-in liever niet willen gebruiken? Dan kun je deze plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

SEO plug-in

Wil je gemakkelijk zoekwoorden toevoegen en goede SEO teksten schrijven om beter gevonden te worden in Google? Dan implementeren wij de beste SEO plug-in voor je.

Mocht je een plug-in liever niet willen gebruiken? Dan kun je deze plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

Startklare homepagina op maat

De eerste opzet van jouw nieuwe homepagina wordt door ons op maat gebouwd en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De navigatiebalk
 • Een homepage banner met jouw logo en bedrijfsnaam
 • Een professionele en gelicenseerde foto gerelateerd aan jouw product of branche
 • Een call to action button (een actieknop)
 • Een tekst onderdeel om zelf je eerste teksten toe te voegen

Bekijk voorbeeld >>

Je kunt daarna zelf gemakkelijk onderdelen toevoegen of verwijderen en starten met het maken van content.

Vind je de opmaak niet mooi, dan kun je ook een hele andere opmaak kiezen en die aanpassen naar jouw wensen. Alles is aan te passen. Zowel kleuren, foto’s, teksten en posities van elementen. Alles is te realiseren met onze uitgebreide video handleidingen.

Onbeperkt aantal webpagina's zelf aanmaken

Dupliceer bestaande webpagina’s inclusief de volledige lay-out en opmaak. Zo hoef je niet telkens opnieuw te beginnen, maar kun je voor een volgende pagina bijvoorbeeld alleen de tekst aanpassen.

Ook kun je nieuwe webpagina’s vanaf scratch maken en toevoegen.

Alles is makkelijk aan te passen!

Kleuren, lettertypes, teksten, afbeeldingen en blokken. Alles is makkelijk aan te passen met de visual pagebuilder. Uiteraard met behulp van onze handige video handleiding.

Je hebt geen code kennis nodig! Zelfs geavanceerde effecten, zoals bewegende elementen, schaduw opties of aangepaste animaties zijn met een paar drukken op de knop in te stellen.

Keuze uit meer dan 100 verschillende lettertypes

Met de Google Fonts integratie kun je gemakkelijk het lettertype van je kopteksten of normale teksten aanpassen naar jouw smaak. 

35 handige modules en functies inbegrepen

Maak gemakkelijk actieknoppen, contactformulieren, fotogalerijen, aftellers, blogpagina’s en nog veel meer aan. Je hebt geen codekennis nodig om deze handige modules en functies in je website te integreren. 

SEO en mobiel vriendelijk!

De website structuur voldoet aan SEO richtlijnen. Indien gewenst, implementeren wij de beste SEO plug-in, zodat je makkelijk zelf zoekwoorden toevoegen aan je webpagina en goed SEO teksten kunt schrijven. Daarnaast zullen je webpagina’s sneller laden dankzij professionele hosting inclusief geavanceerde caching methodes.

Eveneens zijn alle vooropgemaakte ontwerpen mobiel vriendelijk en passen ze zich dus aan wanneer ze op een mobiel apparaat worden geladen.

Google Search Console en Analytics koppeling mogelijk

Heb je een Google Search Console account? Dan kun je die koppelen aan jouw website. Net als jouw Google Analytics account.

Zo houd je makkelijk bij welke zoekwoorden jouw bezoekers in Google gebruikt hebben, hoeveel bezoekers jouw website trekt, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven hangen en nog veel meer.

Social Media integratie

Voeg gemakkelijk volgknoppen toe van social media platforms. Zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en nog veel meer platforms.

Ook zijn remarketing tags zoals Facebook pixel gemakkelijk toe te voegen via de backend.

Koppeling met nieuwsbrief mogelijk!

Heb je ergens een e-mailmarketing account. Bijvoorbeeld bij Mailchimp? Dan kun je dit account makkelijk koppelen aan een inschrijfformulier. Zo kun je e-mailadressen verzamelen van jouw bezoekers die zich via de website hebben ingeschreven. Ook andere e-mail marketing providers zijn te koppelen.

En nog veel meer...

WordPress is Eindeloos uitbreidbaar!

Wil je een uitgebreidere website die wellicht geschikt is om producten te verkopen of boekingen te behandelen? Dan kun je jouw website altijd uitbreiden met plug-ins. De meeste plug-ins zijn gratis te installeren. Vaak is het een kwestie van kennis om te weten hoe ze werken. Wij zijn volop bezig om ook hier video tutorials van te maken. Vooralsnog kunnen wij je wel vrijblijvend advies geven over de beste plug-ins die er op de markt beschikbaar zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Webhosting en onderhoud

Incl. .nl domeinnaam naar keuze

Wij registreren jouw gekozen domeinnaam en koppelen deze aan ene hostingpakket. Je hoeft hier niets voor te doen. Uiteraard zorgen wij voor een SSL certificaat op dit domeinnaam. Check hier of jouw domeinnaam nog beschikbaar is.

Professionele WordPress hosting

 • 5GB webruimte
 • 1 TB dataverkeer per maand
 • Beschikbare caching integraties 
 • Onbeperkt aantal e-mailadressen
 • Upgrade is altijd mogelijk (vraag naar de mogelijkheden)

Service

Automatische dagelijkse back-ups

Dagelijkse back-ups van alle data inclusief e-mail. Tot 30 dagen terug te zetten.

Automatische updates

Geen zorgen of je WordPress website, het thema of de plug-ins zullen verouderen. Zolang je bij ons klant bent, wordt alles automatisch geupdate.

Toegang tot alle instructievideo's

Je krijgt direct toegang tot onze volledige database aan instructie video’s. Zo kun je heel makkelijk op je eigen tempo en in je eigen tijd aan jouw website werken.

Ook zijn de videohandleidingen vanaf elk apparaat te bekijken en zullen ze bereikbaar blijven. Zelfs wanneer je opzegt.

7 dagen in de week chat service voor als je er niet uitkomt

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor jou klaar. Op zondag zijn we er wel iets korter, maar geen reden om dan niet aan jouw website te werken.

Wij staan klaar voor al jouw:

 • WordPress vragen
 • Technische vragen
 • Hulp vragen

Wij zullen altijd ons best doen om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Ook willen wij altijd dat alles vlekkeloos verloopt.

Aanpassingen en maatwerk is niet inbegrepen.