Klik op het onderwerp en ontdek alle functionaliteiten van jouw nieuwe website.

Jouw website pakket

Nadat je een websitepakket hebt gekozen gaan we voor jou aan de slag. Afhankelijk van het soort pakket dat je hebt gekozen bouwen wij een startklare homepagina voor je of een volledige website.

Hoe dan ook voeren we tijdens de installatie altijd de volgende handelingen uit: 

 • Een clean WordPress installatie met thema
 • De standaard bericht voorbeelden en reacties worden verwijderd (hier heb je niets aan, dit zijn template teksten van WordPress)
 • De sitetitel en jouw administratie e-mailadres wordt toegevoegd (zodat jouw bedrijfsnaam en e-mailadres gekoppeld is aan de website) 
 • Tijdzone wordt correct ingesteld
 • Jouw homepagina wordt ingesteld en aangemaakt (dit is de webpagina die wordt gekoppeld aan jouw hoofddomeinnaam, zoals www.voorbeelddomein.nl)
 • SEO vriendelijke permalinks worden ingesteld (zodat je geen gekke cijfers en tekens in je url krijgt, wanneer je blogs gaat schrijven)

Mocht je het ergens niet mee eens zijn, dan kun je deze instellingen uiteraard altijd zelf nog wijzigen.

Startklare homepagina op maat

Wanneer wij ene website voor je gaan bouwen is het minimale dat door ons wordt gedaan het volgende:

 • De navigatiebalk inrichten
 • Een homepage banner met jouw logo en bedrijfsnaam
 • Een professionele en gelicenseerde foto gerelateerd aan jouw product of branche
 • Een call to action button (een actieknop)
 • Een tekst onderdeel om zelf je eerste teksten toe te voegen
 • Jouw bedrijfsnaam toevoegen aan Footer Area #1 (zodat je jouw contactgegevens onderaan de webpagina kunt toevoegen, dit kun je later ook verwijderen als je wilt)

Bekijk voorbeeld >>

Je kunt daarna zelf gemakkelijk onderdelen toevoegen of verwijderen en starten met het maken van content.

Vind je de opmaak niet mooi, dan kun je ook een hele andere opmaak kiezen en die aanpassen naar jouw wensen. Alles is aan te passen. Zowel kleuren, foto’s, teksten en posities van elementen. Dit doe je met behulp van video handleidingen.

Onbeperkt aantal webpagina's zelf aanmaken

Dupliceer bestaande webpagina’s inclusief de volledige lay-out en opmaak. Zo hoef je niet telkens opnieuw te beginnen, maar kun je voor een volgende pagina bijvoorbeeld alleen de tekst aanpassen.

Ook kun je nieuwe webpagina’s vanaf scratch maken en toevoegen.

Alles is makkelijk aan te passen!

Kleuren, lettertypes, teksten, afbeeldingen en blokken. Alles is makkelijk aan te passen met de visual pagebuilder. Uiteraard met behulp van onze handige video handleiding.

Je hebt geen code kennis nodig! Zelfs geavanceerde effecten, zoals bewegende elementen, schaduw opties of aangepaste animaties zijn met een paar drukken op de knop in te stellen.

Keuze uit meer dan 100 verschillende lettertypes

Met de Google Fonts integratie kun je gemakkelijk het lettertype van je kopteksten of normale teksten aanpassen naar jouw smaak.

35 handige modules en functies inbegrepen

Maak gemakkelijk actieknoppen, contactformulieren, fotogalerijen, aftellers, blogpagina’s en nog veel meer aan. Je hebt geen codekennis nodig om deze handige modules en functies in je website te integreren. 

SEO en mobiel vriendelijk!

De website structuur voldoet aan SEO richtlijnen. Indien gewenst, implementeren wij de beste SEO plug-in, zodat je makkelijk zelf zoekwoorden toevoegen aan je webpagina en goed SEO teksten kunt schrijven. Daarnaast zullen je webpagina’s sneller laden dankzij professionele hosting inclusief geavanceerde caching methodes.

Eveneens zijn alle vooropgemaakte ontwerpen mobiel vriendelijk en passen ze zich dus aan wanneer ze op een mobiel apparaat worden geladen.

SEO plug-in

Wil je gemakkelijk zoekwoorden toevoegen en goede SEO teksten schrijven om beter gevonden te worden in Google? Dan implementeren wij de beste SEO plug-in voor je.

Mocht je een plug-in liever niet willen gebruiken? Dan kun je deze plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

Beveiligingsplug-in

Wil je graag dat jouw website beter beveiligd is tegen hackers? Dan installeren wij de beste beveiligingsplug-in voor je. Ook stellen wij deze gelijk voor je in, zodat je daar niet meer naar hoeft om te kijken.

Mocht je een plug-in liever niet willen gebruiken? Dan kun je deze plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

Google Search Console en Analytics koppeling mogelijk

Heb je een Google Search Console account? Dan kun je die koppelen aan jouw website. Net als jouw Google Analytics account.

Zo houd je makkelijk bij welke zoekwoorden jouw bezoekers in Google gebruikt hebben, hoeveel bezoekers jouw website trekt, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven hangen en nog veel meer.

Social Media integratie

Voeg gemakkelijk volgknoppen toe van social media platforms. Zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en nog veel meer platforms.

Ook zijn remarketing tags zoals Facebook pixel gemakkelijk toe te voegen via de backend.

Koppeling met nieuwsbrief mogelijk!

Heb je ergens een e-mailmarketing account. Bijvoorbeeld bij Mailchimp? Dan kun je dit account makkelijk koppelen aan een inschrijfformulier. Zo kun je e-mailadressen verzamelen van jouw bezoekers die zich via de website hebben ingeschreven. Ook andere e-mail marketing providers zijn te koppelen.

En nog veel meer...

WordPress is Eindeloos uitbreidbaar!

Wil je een uitgebreidere website die wellicht geschikt is om producten te verkopen of boekingen te behandelen? Dan kun je jouw website altijd uitbreiden met plug-ins. De meeste plug-ins zijn gratis te installeren. Vaak is het een kwestie van kennis om te weten hoe ze werken. Wij zijn volop bezig om ook hier video tutorials van te maken. Vooralsnog kunnen wij je wel vrijblijvend advies geven over de beste plug-ins die er op de markt beschikbaar zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Webhosting en onderhoud

Op jouw huidige hosting

Het is mogelijk om de website op jouw huidige hosting omgeving te laten bouwen. Wij hebben dan ftp en database gegevens van jouw hostingomgeving nodig. Deze kun je via jouw accountpagina aan ons doorgeven. Daarna doen wij de lastige installatie voor je!

Professionele WordPress hosting van ons

Een website kan alleen online gaan met een hosting pakket. Er zijn verschillende hosting providers waar je jouw domeinnaam kunt registreren en je hostingomgeving kunt instellen.

Ook bij ons kun je een hostingpakket afnemen. Wij werken samen met een van de beste hosting providers van Nederland. Een ander voordeel van onze hosting is dat wij alles al volledig voor je hebben geoptimaliseerd en ingesteld. Denk hierbij aan DNS settings, FPT gegevens, databases, nieuwe PHP versies, SSL beveiligingscertificaat en nog meer.

Je hoeft je dus niet meer bezig te houden met lastige hosting gegevens, koppelingen en installaties! Dat doen wij voor je.

Bij hosting is inbegrepen:

1 .nl domeinnaam registratie
SSL certificaat
tot 20 GB aan webruimte
1 TB dataverkeer per maand
2 databases
Beschikbare caching integraties
5 e-mailadressen
Dagelijkse back-ups
Automatische updates
Upgrade is altijd mogelijk (vraag naar de mogelijkheden)

Incl. .nl domeinnaam naar keuze

Wij registreren jouw gekozen domeinnaam en koppelen deze aan een hostingpakket. Je hoeft hier niets voor te doen. Uiteraard zorgen wij voor een SSL certificaat op dit domeinnaam. Check hier of jouw domeinnaam nog beschikbaar is.

Heb je al een domeinnaam? Dan kun je deze makkelijk naar ons verhuizen. Wij hebben dan alleen een verhuistoken of autorisatiecode van je nodig! Deze kun je opvragen via je klantenpaneel van je huidige hosting provider. 

Service

Automatische dagelijkse back-ups

Iets wat ons pakket beter maakt vergeleken met andere aanbieders is dat dagelijkse back-ups van webdata en e-mails gewoon zijn inbegrepen. De back-ups zijn tot 30 dagen terug te herstellen.

Automatische updates

Ook automatische updates van alles dat door ons is opgeleverd is inbegrepen. Ook al heb je geen hosting pakket bij ons afgenomen. Wij vragen hier dan ook geen extra maandelijkse kosten voor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw WordPress website, het thema of de plug-ins zullen verouderen.

Toegang tot alle instructievideo's

Je krijgt direct toegang tot onze volledige database aan instructie video’s. Zo kun je heel makkelijk op je eigen tempo en in je eigen tijd aan jouw website werken.

Ook zijn de videohandleidingen vanaf elk apparaat te bekijken en zullen ze altijd bereikbaar blijven.

7 dagen in de week chat service voor als je er niet uitkomt

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor jou klaar. Op zondag zijn we er wel iets korter, maar geen reden om dan niet aan jouw website te werken.

Wij staan klaar voor al jouw:

 • WordPress vragen
 • Technische vragen
 • Hulp vragen

Wij zullen altijd ons best doen om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Ook willen wij altijd dat alles vlekkeloos verloopt.

Aanpassingen en maatwerk is niet inbegrepen.

Woofy Squirrel biedt online marketing tools aan.

Wat krijg je bij een gratis account

Tips & tools raadplegen

Wij hebben op ons platform binnen elke online marketing discipline verschillende tips en tools voor je geordend. Deze tips en tools kun je altijd raadplegen, zodat je verder op weg wordt geholpen in je online marketing strategie.

Gratis tutorials

Met een gratis account kun je alle gratis tutorials bekijken die op dit platform te vinden zijn.

10% korting op alle producten en diensten

Binnen elke online marketing discipline bieden wij producten en diensten aan tegen een vaste eenmalige prijs. Voor het aanschaffen van producten of diensten heb je geen account nodig. Heb je een gratis account aangemaakt? Dan krijg je 10% korting op de aankoop van alle producten en diensten.

Het abonnement

Maandelijks opzegbaar

Als je een premium account hebt, dan heb je standaard een online marketing assistent ter beschikking. Je kunt via een online (video)chat van 30 minuten contact opnemen met een van onze specialisten. Tijdens deze sessie kun je al je vragen stellen en wordt je direct geholpen.

Automatische incasso

Als je een premium account hebt, dan heb je standaard een online marketing assistent ter beschikking. Je kunt via een online (video)chat van 30 minuten contact opnemen met een van onze specialisten. Tijdens deze sessie kun je al je vragen stellen en wordt je direct geholpen.

Toegang

Zolang je abonnement loop heb je toegang tot alles. Wil je dat jouw account wordt verwijderd? Dan kan dat, maar dan zul je geen toegang meer hebben.