One page website

295,00

  • Door ons op maat gebouwd
  • Zelf gemakkelijk aan te passen
  • Uitbreiden zonder beperkingen
  • Nieuwe webpagina’s snel toe te voegen
  • SEO en mobiel vriendelijk!
  • Bouw op je huidige hosting is mogelijk
  • Binnen 72 uur online!
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal

Omschrijving

Een One page website is een informatieve website die in eerste instantie bestaat uit 1 webpagina met verschillende secties. In het menu bovenin de pagina heb je items zoals: ‘over ons’, ‘diensten’ en ‘contact’. Als je dan op een van die menu-items klikt, dan scrol je automatisch naar de juiste sectie op de pagina. Een one page website is geschikt voor starters, personal bloggers, ZZP’ers en MKB’ers. Ideaal, omdat je met een relatief klein budget toch een volledige professionele website kunt neerzetten.

Wij bouwen deze volledige One page website voor je op maat. Dit doen wij op basis van jouw design wensen.

Aanpassen of uitbreiden naar meerdere pagina’s is altijd mogelijk. Dit kun je makkelijk zelf doen of aan ons uitbesteden.

Ook uitbreiden naar uitgebreidere functionaliteiten, zoals een webshopmodule of een boekingssysteem is mogelijk tegen een meerprijs.

De website kan gebouwd worden op jouw eigen hosting of je kunt een hosting pakket bij ons afnemen. Lees hier meer over onze hosting.

Lees onder het kopje specificaties wat er nog meer allemaal is inbegrepen bij een One page website.

Specificaties

Makkelijk aan te passen of uit te breiden

Alle ontwerpen zijn helemaal naar eigen hand aan te passen. Je bent dus niet gebonden aan een vaste lay-out. Je hebt ook geen code kennis nodig! Je werkt namelijk met de populaire Divi Builder. Teksten, afbeeldingen en kleuren zijn dus gemakkelijk te wijzigen. Ook kun je teksten, afbeeldingen of andere elementen verplaatsen, verwijderen of (op)nieuw toevoegen. Zelfs geavanceerde effecten, zoals bewegende elementen, schaduw opties of aangepaste animaties zijn met een paar drukken op de knop in te stellen. Uiteraard helpen wij je met onze handige video handleidingen.

Nieuwe pagina’s snel toe te voegen

Dupliceer bestaande webpagina’s inclusief de volledige lay-out en opmaak. Zo hoef je niet telkens opnieuw te beginnen en kun je snel nieuwe pagina’s met dezelfde lay-out aanmaken. Je hoeft dan alleen nog maar de tekst aan te passen. Ook kun je nieuwe webpagina’s vanaf scratch (een blanco webpagina) maken en toevoegen.

Incl. professionele afbeeldingen

Je kunt een volledige pre-layout van een webpagina inladen inclusief professionele stockfoto’s. Deze zijn gelicenseerd en mag je dus gewoon gebruiken. Let op! Wij hebben geen stockfoto database. Wel zijn er video handleidingen waarin wij je vertellen waar je gratis of heel goedkoop mooie en gelicenseerde stockfoto’s kunt downloaden voor commercieel gebruik.

Je eigen teksten plaatsen

Je kunt teksten direct op je webpagina gaan schrijven. Je hoeft dus niet eerst in Word te werken en daarna de tekst te in de website te plakken. Ook teksten toevoegen, verwijderen of verplaatsen naar een ander gedeelte op de website is zo gepiept.

SEO en mobiel vriendelijk!

De website wordt zowel SEO als mobiel vriendelijk opgeleverd. Dat betekent dat de website structuur voldoet aan SEO richtlijnen en zich aanpast aan schermen van tablets en smartphones. Je kunt eventueel ook zelf de mobielvriendelijkheid van je webpagina’s aanpassen.

Website is van jou!

Vanaf het moment dat wij jouw website voor je hebben gebouwd, zijn de website bestanden van jou! Je kunt ermee gaan en staan waar je wilt. Zelfs als je geen hostingpakket bij ons hebt afgenomen.

Lifetime updates

Daarbij geldt dat jouw website en alle voorgeïnstalleerde tools altijd up to date worden gehouden. Ook als je geen hosting bij ons hebt afgenomen. Je betaalt daarvoor dus geen abonnement met terugkerende kosten of iets dergelijks. Dat is fijn, want dan ben je dus nooit afhankelijk van ons!

Met beveiligingsplug-in

Wil je graag dat jouw website beter beveiligd is tegen hackers? Dan installeren wij de beste beveiligingsplug-in voor je. Ook stellen wij deze gelijk voor je in, zodat je daar niet meer naar hoeft om te kijken. Mocht je een plug-in liever niet willen gebruiken? Dan kun je deze plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

Inclusief SEO plug-in

Wil je gemakkelijk zoekwoorden toevoegen en goede SEO teksten schrijven om beter gevonden te worden in Google? Dan implementeren wij de beste SEO plug-in voor je. Mocht je een plug-in liever niet willen gebruiken? Dan kun je deze plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

Keuze uit meer dan 150 vooropgemaakte lay-outs

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je kunt voor elke webpagina kiezen uit meerdere vooropgemaakte professionele designs (van Divi). Dit zijn complete mobielvriendelijke ontwerpen met template teksten en afbeeldingen die je makkelijk kunt aanpassen. Je bent dus niet gebonden aan het design en kunt dit helemaal naar eigen hand omzetten.

Meer dan 100 verschillende lettertypes

Met de Google Fonts integratie kun je gemakkelijk het lettertype van je kopteksten of normale teksten aanpassen naar jouw smaak.

35 handige modules en functies inbegrepen

Maak gemakkelijk actieknoppen, contactformulieren, fotogalerijen, aftellers, blogpagina’s en nog veel meer aan. Je hebt geen codekennis nodig om deze handige modules en functies in je website te integreren.

Google Search Console en Analytics koppeling mogelijk

Heb je een Google Search Console account? Dan kun je die koppelen aan jouw website. Net als jouw Google Analytics account. Zo houd je makkelijk bij welke zoekwoorden jouw bezoekers in Google gebruikt hebben, hoeveel bezoekers jouw website trekt, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven hangen en nog veel meer.

Social Media integratie

Voeg gemakkelijk volgknoppen toe van social media platforms. Zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en nog veel meer platforms. Ook zijn remarketing tags zoals Facebook pixel gemakkelijk toe te voegen via de backend.

Koppeling met nieuwsbrief mogelijk!

Ook jouw e-mail marketing en automation provider (zoals bijvoorbeeld Mailchimp) kan makkelijk gekoppeld worden aan een inschrijfformulier. Zo kun je e-mailadressen verzamelen van jouw bezoekers.

Uit te breiden met webshop module

Je zou eventueel ook nog kunnen uitbreiden naar een e-commerce website of webshop. De module is in principe gratis te installeren, het vergt alleen wel wat kennis om er mee om te gaan. Daar kunnen we jou echter mee helpen middels video handleidingen.

Eindeloos uitbreidbaar!

Wil je een uitgebreidere website die wellicht geschikt is om geavanceerde producten te verkopen of boekingen te behandelen? Dan kun je altijd gaan uitbreiden met plug-ins. De meeste plug-ins zijn gratis te installeren. Vaak is het een kwestie van kennis om te weten hoe ze werken. Wij zijn volop bezig om ook hier video tutorials van te maken. Vooralsnog kunnen wij je wel vrijblijvend advies geven over de beste plug-ins die er op de markt beschikbaar zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Betaling en werkwijze

De kosten om een website te laten bouwen zijn eenmalig. Er komen geen extra of onvoorziene kosten bij.

Aan hostingpakketten zijn wel maandelijkse kosten gekoppeld. Het maandbedrag wordt elke maand automatisch geïncasseerd van het IBAN dat aan ons wordt doorgegeven. Alle hosting pakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Na aankoop nemen wij contact met je op om alles nog even met je door te nemen. Zoals bijvoorbeeld je gewenste domeinnaam en andere specifieke wensen.

De levertijd varieert van 1 tot 5 werkdagen. De start van de levertijd gaat in, zodra alle hostinggegevens bij ons bekend zijn.

FAQ en klantenservice

Heb je vragen? Bekijk onze pagina veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op via WhatsApp of via onze klantenservice.