(nog) geen toegang …

Het ziet er naar uit dat je nog geen toegang hebt tot deze pagina. Registreer je voor een van onze WordPress website pakketten.

Kies een pakket

Wil je weten wat er allemaal in het pakket zit? Bekijk hier alle specifieke functionaliteiten. Heb je nog andere vragen over een van onze pakketten? Neem contact met ons op!

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Bovenstaande pakketten zijn complete pakketten. Je hoeft dus geen andere kosten meer te maken, zoals hosting kosten of externe licentie kosten.

Wil je toch graag een aangepast pakket aanvragen? Bijvoorbeeld alleen een hostingpakket? Neem dan contact met ons op. Ook voor Google of Facebook integraties, wijzigingsverzoeken of andere maatwerk diensten kun je contact met ons opnemen.

Het is ook mogelijk om het Divi thema zelf aan te kopen via de website van Elegant Themes. Zo krijg je toegang tot hun support en andere interessante producten. Dat kan via deze link: www.elegantthemes.com/join.

Je kunt het thema dan alsnog zelf koppelen aan een van onze WordPress website pakketten. Ter kennisgeving: bovenstaande link is een affiliatie link. Wanneer je via die link een aankoop verricht op de website van de betreffende partner, ontvangen wij een partnercommissie.