Zoek hieronder een vraag op. Staat je vraag er niet tussen of is er iets onduidelijk? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor wie is een WordPress pakket bedoeld?

Een WordPress pakket is bedoeld voor iedereen die een professionele website wilt laten bouwen in WordPress, maar geen te grote investering wilt doen. Daarom maken wij alleen de eerste opzet van de homepagina voor jou. Daarna kun je zelf aan de slag gaan met bouwen. Zo bespaar je kosten, maar krijg je toch alle voordelen van een profesionele website.

Wat zit er in een hosting pakket?

Wij werken samen met een van de grootste hosting providers van Nederland. Onze hosting is volledig geoptimaliseerd voor jouw website pakket. Je hoeft niets zelf te regelen. Je hebt alles onder 1 dak. In ons hostingpakket is inbegrepen:

 • 1 .nl domeinnaam registratie
 • SSL certificaat
 • 5GB webruimte
 • 1 TB dataverkeer per maand
 • 2 databases
 • Beschikbare caching integraties
 • 5 e-mailadressen
 • Updates en back-ups
 • Upgrade is altijd mogelijk (vraag naar de mogelijkheden)

Kan de website op mijn huidige hostingpakket worden gebouwd?

Ja dat kan! Heb je een hosting provider en vind je het echt heel erg belangrijk om daar bij te blijven? Ondanks alle voordelen die je hebt als je bij ons een hosting pakket afneemt? Zoals optimale prestaties, automatische updates en back-ups, geavanceerde caching integraties en nog meer. Dan bouwen wij de website gewoon op jouw huidige hostingomgeving. Wij zullen na aankoop van ene website pakket dan de ftp en database gegevens van jouw nodig hebben.

Is hosting maandelijks opzegbaar?

Ja, als je een maandelijks abonnement hebt, dan je kunt iedere maand opzeggen. Als je een jaarlijks abonnement hebt, dan kun je per jaar opzeggen.

Dit kan gewoon per e-mail. Gebruik wel het e-mailadres dat bij je account hoort. Zorg er ook voor dat je voor de juiste opzegdatum opzegt, anders wordt er nog voor een maand aan abonnementsgeld geïncasseerd. Dus als je bijvoorbeeld op de 10e van de maand een hostingpakket hebt aangeschaft, dan zul je ook voor de 10e van elke daaropvolgende maand moeten opzeggen.

Het is wel belangrijk om te weten dat jouw website niet meer online staat als jouw hosting is opgezegd.

Hoe is de betaling geregeld?

Het eerste bedrag wordt met iDeal betaald. Afhankelijk van je pakket kunnen er terugkerende kosten zijn. Zoals bijvoorbeeld bij een hosting pakket. Als je hiervoor automatische incasso hebt aangezet, dan zullen de pakketkosten maandelijks van jouw bankrekening worden geïncasseerd. Hiervoor gebruiken wij het IBAN waarmee je de eerste iDeal betaling hebt verricht, tenzij je een ander IBAN doorgeeft via je accountpagina. De eerst volgende automatische incasso vindt rond de 20e van de maand plaats.

Krijg ik BTW facturen?

Ja, je krijgt van alle producten of diensten die je aankoopt een BTW-factuur opgestuurd. Ook voor eventuele maandelijkse kosten.

Is de website van mij?

Ja. Vanaf het moment van aankopen is de website jouw eigendom. Zelfs indien je een eventueel hostingpakket bij ons opzegt kun je jouw website bestanden overnemen. Afhankelijk van de soort back-up die wij aanleveren kunnen hier kosten aan verbonden zijn. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor het opslaan en eventueel overzetten van jouw website bestanden naar een andere hostingomgeving. Mocht je hier hulp bij willen? Dan kun je dit uiteraard aan ons uitbesteden.

Hoe kan ik mijn websitebestanden krijgen?

Wij kunnen op aanvraag een backup van jouw website maken en de bestanden toesturen. Afhankelijk van de soort backup die wij maken kunnen hier kosten aan verbonden zijn. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de opslag en het eventueel herstel van de website op een ander domein. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Is de domeinnaam van mij?

Ja, jouw domeinnaam wordt op jouw naam geregistreerd. Indien je opzegt, kun je bij ons de verhuiscode aanvragen om jouw domeinnaam over te nemen. 

Kan ik overstappen naar een andere hosting provider?

Ja, technisch gezien wel. Alleen we zullen je altijd afraden om dat te doen. Onze hosting is namelijk helemaal geoptimaliseerd voor onze pakketten. Je kunt dus problemen ondervinden als je alles wilt overzetten. Daarbij kost het jouw veel tijd en heb je enige kennis nodig om alles over te zetten. Eveneens vervallen bij een overstap alle pakketvoordelen, zoals e-mail, automatische backups, updates en support. Je hebt er dus niet veel aan om over te stappen.

Hoe kom ik aan een verhuistoken of autorisatiecode?

Als je jouw huidige domeinnaam bij een andere hostingprovider hebt laten registreren, dan dient deze verhuisd te worden naar ons. Je kunt via het klantenpaneel of via de klantenservice van jouw huidige hostingprovider een verhuistoken of autorisatiecode aanvragen. Deze ontvang je dan meestal binnen een dag in je inbox.

Wat wordt er allemaal geüpdate?

Zolang je bij ons klant bent, wordt alles van het originele installatiepakket automatisch geüpdate. Dat geldt voor de WordPress website, maar ook voor het thema en de door ons geïnstalleerde plug-ins.

Welk thema en welke visual builder gebruiken jullie?

Wij gebruiken het Divi thema en de Divi Builder om jouw website mee te bouwen. Volgens vele vergelijkingssites en populaire blogsites de beste visuele builder die er op dit moment is.

Welke plug-ins worden meegeinstalleerd

Afhankelijk van jouw wensen installeren wij de best beschikbare plug-ins! Momenteel zijn dat:

 • WordFence (gratis beveiligingsplug-in die ervoor zorgt dat jouw website beveiligd is tegen hackers die via het inlogformulier binnen willen komen)
 • Yoast SEO (hiermee kun je makkelijk zelf zoekwoorden toevoegen en goede SEO teksten schrijven om jouw website beter vindbaar te maken in Google) 

Kan ik de meegeïnstalleerde plug-ins verwijderen?

Ja, mocht je een bepaalde plug-in liever niet willen gebruiken, dan kun je een plug-in makkelijk zelf deactiveren of verwijderen.

Kan ik na aankoop direct beginnen?

Na aankoop en registratie krijg je direct toegang tot onze premium video handleidingen. Het WordPress installatiepakket moet nog wel gereed worden gemaakt en worden geïnstalleerd op jouw geregistreerde domeinnaam. Afhankelijk van een nieuw of bestaand domeinnaam kan dit tot 24 uur duren voordat je alle inlogcodes krijgt en kunt gaan beginnen met bouwen.

Hoe kan ik mijn (logo) bestanden doorgeven?

Als je tijdens het betaalproces nog geen bestanden hebt geüpload, dan kun je dat ook op een andere manier doen. Indien je jouw logo wil toevoegen aan de website kun je dat direct via de backend van jouw website doen.

Wil je het liever door ons laten doen? Gebruik dan het contactformulier op onze klantenservicepagina.

Wordt mijn aankoopbedrag wanneer ik upgrade naar een duurder pakket?

Ja zeker. Je kunt bij ons klein beginnen en als je tevreden bent, voor een groter pakket kiezen. Het eerste aankoopbedrag van het pakket dat kleiner is, wordt dan verrekend.

Heb ik codeer kennis nodig?

Nee, helemaal niet. Met de visual builder kun je vanaf de voorkant van jouw website gemakkelijk blokken, elementen, functies, teksten, afbeeldingen en nog veel meer kunt toevoegen, bewerken, verwijderen of verplaatsen. Heel overzichtelijk dus.

Alles wordt uitgelegd met onze uitgebreide videohandleiding.

Hoe lang duurt het bouwen

Dat is afhankelijk van hoe snel je het bouwen onder de knie hebt. In het begin zul je een kleine middag over je eerste pagina doen. Als je het eenmaal in de vingers hebt, dan heb je binnen een half uurtje een nieuwe webpagina online. 

Hoe lang heb ik toegang tot alle video handleidingen?

Al onze videohandleidingen blijven voor altijd beschikbaar na aankoop van een pakket. Dat geldt ook voor alle premium video handleidingen.

Welke instellingen worden aangepast tijdens de installatie van WordPress?

 • De standaard bericht voorbeelden en reacties worden verwijderd (hier heb je niets aan, dit is meegeinstalleerde template tekst van WordPress)
 • Jouw bedrijfsnaam wordt toegevoegd aan de Footer Area #1 widget (zodat je jouw contactgegevens onderaan de webpagina kunt toevoegen, dit kun je later ook verwijderen als je wilt)
 • De sitetitel en jouw administratie e-mailadres wordt toegevoegd (zodat jouw bedrijfsnaam en e-mailadres gekoppeld is aan de website) 
 • Tijdzone wordt correct ingesteld
 • Jouw homepagina wordt ingesteld en aangemaakt (dit is de webpagina die wordt gekoppeld aan jouw hoofddomeinnaam, zoals www.voorbeelddomein.nl)
 • SEO vriendelijke permalinks worden ingesteld (zodat je geen gekke cijfers en tekens in je url krijgt, wanneer je blogs gaat schrijven)

WordPress is toch gratis? Hoe kan ik helemaal gratis mijn eigen WordPress website bouwen?

Ja dat klopt. In principe heb je alleen een domeinnaam en een hostingpakket nodig. Je kunt WordPress vervolgens gratis installeren op jouw domein en daarna jouw website gaan bouwen.

Hier zit echter best wel wat tijd in, omdat je veel te maken krijgt met ingewikkelde installaties en lastige implementaties. Ook vergt het enige kennis om alles goed onder de knie te krijgen.

Dus je zult een WordPress cursus moeten volgen om je website helemaal vanaf scratch zelf te bouwen.

Wat valt er precies onder service en support?

De volgende onderdelen en onderwerpen kunnen wij je mee helpen:

 • Vragen over alle WordPress backend instellingen
 • Vragen over alle Divi gerelateerde onderwerpen
 • Technische problemen gerelateerd aan de door ons meegeïnstalleerde thema’s en plug-ins  

Indien je een aanpassing wilt laten doorvoeren of maatwerk wilt uitbesteden, dan kun je hier altijd een prijsopgaaf voor opvragen.

Zijn er beperkingen?

Er zijn weinig beperkingen. WordPress is juist heel uitgebreid, zeker als je het vergelijkt met SAAS platformen, zoals WIX of Jimdo. Een beperking zou kunnen zijn dat je voor bepaalde uitbreidingen wat meer kennis nodig hebt. Maar goed, wij zijn er om jou ook daarmee op weg te helpen.

Hoe kan ik een pakket aankopen?

Dat is makkelijk. Je drukt gewoon op onderstaande knop en volgt het registratieproces. 

Kan ik het Divi thema ook zelf aankopen?

Ja, je kunt hier het Divi thema ook zelf aankopen en later koppelen aan een van onze WordPress website pakketten. Wil je precies weten hoe dit werkt? Neem dan contact met ons op. Bovenstaande link is een affiliatie link. Wanneer je via die link een aankoop verricht op de website van de betreffende partner, ontvangen wij een partnercommissie.

Garantie of geld terug?

Wij proberen de tevredenheidsgraad hoog te houden. Natuurlijk kan het toch zijn dat je ergens helemaal niet tevreden over bent. Wij zullen ons uiterste beste doen om tot een gepaste oplossing te komen. Omdat het om maatwerkproducten gaat, geven we alleen geld terug in uiterste gevallen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Hoeveel kost maatwerk?

Wij rekenen een uurtarief van 60 euro. Kleine aanpassingen doen we meestal voor 15 tot 30 euro. Bepaalde functionaliteiten, zoals een contactformulier of fotogalerij toevoegen kost tussen de 30 en 60 euro. Grotere aanpassingen inclusief vormgeving kost vaak meer dan 60 euro. Voor het volledig integreren van plug-ins (installeren, instellen en vormgeven) kunnen we een offerte opmaken.

Kan ik een demo aanvragen?

Om een demo aan te vragen kun je het beste contact met ons opnemen via het contactformulier.