Alle stappen van het aankoop tot aan het oplever en zelfs opzeg proces worden hier beschreven. Kies een product waarvan je de werkwijze wilt lezen.

1. Woofy Squirrel biedt voor iedere ondernemer

Maak een account aan en je kunt direct aan de slag met een aantal gratis tutorials

Een premium account biedt korting op standaard producten of diensten

Websites

1. Wat is het?

Afhankelijk van het pakket dat je bij ons afneemt, bouwen wij (het eerste gedeelte van) jouw nieuwe website op een door jou gekozen domeinnaam.

Met een Woofy Squirrel website pakket kun je kosten besparen door voor een groot gedeelte zelf je website te bouwen. Het grote voordeel is dat wij alles al voor je klaar zetten en je zelfs helpen met de eerste opzet. Je hoeft dus niet meer uit te zoeken hoe het zit met hosting koppelingen of lastige installaties. Dit technische gedeelte kun je overslaan. Je webpagina is namelijk je startpunt. Van daaruit ga je aan de slag met het aanpassen van kleuren, afbeeldingen, teksten en het toevoegen van nieuwe pagina’s. Dit doe je met behulp van onze video handleidingen. Daarin wordt precies uitgelegd hoe het bouwen werkt.

2. Voor wie?

Het is heel simpel. Onze website pakketten zijn er voor iedereen die kosten wilt besparen door zelf op een efficiënte manier hun website te gaan bouwen.

3. Kies een pakket en overweeg hosting

Overweeg eerst welk pakket het beste bij je past en beslis ook of je daar een hosting pakket bij wilt afnemen.

Wellicht heb je al een hosting pakket bij een andere hosting provider. Je kunt er dan ook voor kiezen om de website daarop te laten bouwen. Wij hebben dan wel de hostinggegevens van jouw nodig. Deze kun je na aankoop van je websitepakket makkelijk aan ons doorgeven via je accountpagina op de website van Woofy Squirrel.

Het is niet verplicht om direct al aan te geven of je hosting bij ons wilt afnemen. Je kunt dit ook later beslissen. Wij nemen dan contact met je op om je hierin te adviseren. Bedenk wel dat je website niet online kan, zolang je nog geen hosting hebt.

4. Kies een domeinnaam

Mocht je bij ons een hostingpakket afnemen, dan kun je daar een domeinnaam bij laten registreren. Zorg er wel voor dat dit domeinnaam niet al in gebruik is door iemand anders. Je kunt via onze tool checken of jouw domeinnaam nog vrij is. Als deze nog vrij is, dan kun je deze invullen in het formulierveld. Een domeinnaam is inbegrepen in de prijs, mits je een hostingpakket bij ons afneemt. Je kunt kiezen uit alle extensies die door onze domeinnaamchecker wordt weergegeven.

Heb je al een domeinnaam, maar nog geen hosting? Neem dan een hostingpakket bij ons af en verhuis je domeinnaam naar ons. Je hebt dan een verhuistoken of autorisatiecode nodig. Deze kun je makkelijk opvragen via je klantpaneel bij je huidige hostingprovider. Na aankoop van je websitepakket kun je jouw verhuiscode aan ons doorgeven via je accountpagina op woofysquirrel.nl.

5. Betalingswijze hosting

Wanneer je bij ons een hostingpakket afneemt, dan betaal je tijdens het afrekenproces alleen voor de eerste maand. Na jouw aankoop te hebben voltooid heb je dus een maand de tijd om automatisch verlengen van je hostingpakket aan te zetten. Dit kun je makkelijk doorgeven via je accountpagina. We zullen je tijdig een herinnering sturen, zodat jouw hosting en domeinnaam niet komen te vervallen.

Verleng je jouw hostingpakket niet, dan vervalt je hosting en domeinnaam en is jouw website online niet meer bereikbaar.

6. Wensen doorgeven en afrekenen

In het afrekenproces vragen wij je nog om je bestel- en facturatiegegevens achter te laten. Zodat de juiste gegevens op de factuur komen te staan.

Ook vragen wij je om een beknopte omschrijving van jouw bedrijf en eventuele websitewensen door te geven. Zo kunnen wij een gerichter design voor je bouwen en klaarzetten.

Heb je al een logo? Dan kun je deze ook alvast uploaden. Heb je deze nog niet? Dan kun je die later ook aan ons doorgeven via e-mail.

Afrekenen gaat via iDeal of Creditcard betaling. Het bedrag dat je afrekent is een eenmalig bedrag zonder extra kosten (behalve dan de BTW).

7. Na aankoop

Na aankoop krijg je een bestelbevestiging en wordt er automatisch een account voor je aangemaakt. In je welkomstmail staan nogmaals instructies over wat je alvast kunt gaan doen.

8. Je accountpagina

Je kunt met jouw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op je accountpagina via het menu item Mijn account boven in de navigatiebalk op woofysquirrel.nl. Eenmaal ingelogd kun je in je accountpagina een aantal dingen doen:

 • Je accountgegevens of wachtwoord bijwerken
 • Je factuuradres bijwerken
 • Je bestelhistorie bekijken
 • Je toegangspakketten bekijken
 • Automatische incasso inschakelen voor terugkerende betalingen
 • Hostinggegevens doorgeven
 • Contact opnemen met de klantenservice

9. Zelf aan de slag met video handleidingen

Na aankoop van een website pakket heb je direct toegang tot alle video handleidingen. Hier kun je dus alvast mee aan de slag gaan door het een en ander te gaan bekijken.

10. Oplevertermijn

Het oplevertermijn van jouw website varieert tussen de 24 uur en 7 dagen. Dit is afhankelijk van het soort pakket, maar ook of je hosting bij ons hebt afgenomen. Wanneer wij werken met jouw huidige hosting provider, kan het zijn dat er iets meer tijd overheen gaat voordat wij jouw website op je domeinnaam kunnen bouwen.

Wanneer wij klaar zijn met het bouwen van jouw website krijg je van ons de inloggegevens. Hiermee kun je inloggen in jouw website, zodat je dingen kunt gaan aanpassen. Als je zelf nog het een en ander wilt aanvullen, dan kun je er een onder-constructiepagina aan koppelen. De website is dan alleen zichtbaar voor jou als je bent ingelogd. Als de website helemaal klaar is, dan kun je de onder-constructiepagina weer uitzetten. De website is dan weer zichtbaar voor iedereen op het internet.

11. Service en support

Wij bieden service en support voor als je er niet uitkomt. Onder andere voor:

 • Een goed werkende website en een vloeiende integratie tussen de door ons voorgeïnstalleerde thema’s en plug-ins
 • Vragen over de werking van alle WordPress onderdelen
 • Vragen over de werking van het thema en de visual builder
 • Vragen over jouw account
 • Administratieve vragen

Er is video materiaal beschikbaar om de voorgeïnstalleerde plug-ins in te stellen en gebruiksklaar te maken. Mocht je specifiekere vragen hebben over de werking van die plug-ins dan zullen wij jouw proberen te helpen. We kunnen je ook doorverwijzen naar de documentatie van de betreffende plug-ins.

Let op: maatwerk en aanpassingen kun je altijd aan ons uitbesteden door een wijzigingsverzoek in te dienen.

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.