25-25

Hallo! Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons

Ja dat menen we echt! We zitten momenteel namelijk in een testfase en hebben jouw hulp nodig! Laat jouw startklare webpagina dus bouwen voor slechts €25,-. Dat is een eenmalig bedrag als je al hosting hebt. Heb je nog geen hosting? Dan kun je die ook bij ons afnemen voor €5,99 per maand.

Wie we zijn

Even heel kort over wie wij zijn. Woofy Squirrel is een platform dat is bedoeld om web development en online marketing toegankelijk te maken voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Momenteel bouwen wij startklare webpagina’s en volledige websites op maat voor ondernemers die hun budget slimmer willen inzetten of die graag hun website zelf willen bouwen zonder technische kennis te hebben. Je wordt tijdens het bouwen ondersteund door video handleidingen.

Wat gaan we voor je doen?

Misschien zit jij in de opstartfase van je bedrijf of wil je niet direct duizenden euro’s uitgeven aan een volledige website op maat. Of misschien wil je snel een landingspagina laten maken voor een advertentiecampagne. Hoe dan ook willen wij je helpen door een startklare webpagina voor je te bouwen. Hierbij bouwen wij de eerste webpagina inclusief de eerste opzet (navigatie, logo, bedrijfsnaam en bannerfoto worden toegevoegd) en zetten wij alles klaar op jouw domeinnaam. Je hoeft je dus niet meer bezig te houden met lastige installaties of ingewikkelde hosting vraagstukken. Het enige dat je moet doen is zelf je teksten plaatsen en eventueel afbeeldingen wijzigen. En gelukkig is dat heel makkelijk te doen met behulp van onze video handleiding.

Waarom €25,-

Nu we zelf in de opstartfase zitten van ons platform, willen we graag weten hoe onze diensten worden ervaren. Daarom zoeken we 25 ondernemers die onze dienstverlening willen testen. Wij vragen daar eenmalig een symbolisch bedrag van €25,- voor, omdat het ons redelijk wat werk kost om alles voor je te bouwen en klaar te zetten. Een minimale onkostenvergoeding leek ons wel op zijn plaats. We zoeken dan ook serieuze kandidaten die echt aan de slag willen gaan met hun (online) business en bereid zijn om ons goede feedback te geven na oplevering van de website.

Er zijn een aantal aanmeldvoorwaarden die wij stellen om in aanmerking te komen voor deze regeling. Voldoe je aan deze voorwaarden én heb je een goede motivatie? Vul dan het onderstaand formulier in en wij zullen een selectie maken van 25 ondernemers waar wij een startklare webpagina voor gaan bouwen.

Kom je in aanmerking?

Als allereerst is het belangrijk om ons te overtuigen dat je dit echt graag wilt. Niemand heeft er iets aan als je bij ons iets aankoopt en er vervolgens niets mee doet. Tenslotte is jouw feedback voor ons echt van belang. Je hoeft niet persé een ondernemer te zijn om in aanmerking te komen, als je maar een duidelijke motivatie hebt. Daarnaast heb je nodig:

  • Naam, omschrijving van je activiteiten, website wensen.
  • Goede, maar korte motivatie waarom je mee wilt doen.
  • Een hosting pakket. Zonder hosting kan je website niet online. Heb je nog geen hosting, dan kun je bij ons hosting afnemen voor 5,99 per maand. Je kunt ook met je huidige hostingprovider blijven werken, dan heb je geen maandelijkse kosten bij ons. > Weet je niet precies wat hosting is? Dan raden wij je aan om bij ons hosting af te nemen om je een hoop technisch gedoe te besparen.
  • Bedrijfsnaam, logo en domeinnaam mag je doorgeven, maar kan ook later worden aangeleverd.

Hoe zit het met de betaling, overige aanbiedingen en de ‘kleine lettertjes’?

Een terechte vraag natuurlijk. Als je wordt uitgenodigd om mee te doen, dan krijg je van ons een kortingscode om het Website Start DIY pakket te kopen voor een eenmalig bedrag van slechts €25,- (originele prijs is €159,-). De betaling gaat via iDeal. Eventuele hosting gaat per automatische incasso. Deze kan altijd maandelijks worden opgezegd.

Wij doen ons uiterste best om alle twijfels bij je weg te nemen. Want zeg nu eerlijk, een website voor €25,-? Daar moet haast wel iets achter zitten. En dat is natuurlijk ook zo, maar niet ten koste van jou. Het enige dat erachter zit is dat we in een opstartfase zitten en graag onze diensten willen promoten. Dus een actie zoals deze levert hopelijk veel bekijks op, plus natuurlijk bruikbare feedback van jou. Tevens helpen wij ondernemers (in deze tijd zeker niet verkeerd om te doen) om hun online werkzaamheden op te zetten. Dat is dus een win-win situatie.

Er zijn achteraf geen onvoorziene kosten of addertjes onder het gras (alleen de BTW komt daarbij). Ook bieden we in een later stadium geen diensten aan die in keer onbetaalbaar blijken te zijn. Dit platform zal altijd bedoeld zijn om web development en online marketing toegankelijk te maken voor iedereen die hun business online succesvol wilt maken.

Wat vragen we dan aan jou om te doen?

Voor niets komt de zon op! En voor bijna niets kun je dus een website laten bouwen in dit geval. Het is echter wel zo dat we er vanuit gaan dat je ons echt helpt met het verbeteren van onze dienstverlening. We vragen niet veel, maar het is wel even belangrijk om onderstaande te doen. Na oplevering van de website vragen wij je:

  • om een feedbackformulier in te vullen die ongeveer 10 minuten van jouw tijd in beslag zal nemen
  • een review achter te laten
  • om in te schrijven voor onze tips & tricks mailing (#nospam) 🙂
  • om onze social media platforms te liken (is niet verplicht natuurlijk, maar lijkt ons wel leuk)

Als je denkt dat je voldoet aan al deze voorwaarden, schrijf je dan in om kans te maken op een startklare webpagina voor slechts €25,-. Wij zien je aanmelding graag tegemoet.

Wat gebeurt er na aanmelden?

Na het aanmelden kun je binnen 14 dagen worden uitgenodigd voor deelname. Deze actie eindigt op 10 april 2021.  Word je niet uitgenodigd? Dan moeten wij je helaas teleurstellen, maar krijg je van ons toch nog een kortingscode (mits je ook bent aangemeld voor onze tips & tricks mailing).

25-25 Aanmeldformulier:

Akkoord

2 + 9 =

Contactgegevens:

Woofy Squirrel
Bijsterhuizen 24-14
6604 LL Wijchen

support@woofysquirrel.nl