KvD group. Experts in BHV cursussen

Wij zijn de specialisten van Kvd Group en maken van uw bedrijfsveiligheid ons werk!

%

terugkerende klanten

Volledige cursus

Direct een cursus boeken kan bij ons heel makkelijk online. Op het moment dat het jou uitkomt, bij jou in de omgeving.

Offerte op maat

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor grotere groepen, in company of op een aparte locatie? Ook dat kan uiteraard gewoon online!

Analyse & Advies

Als werkgever verdwaald in de regels? Aparte regelgeving? Vragen over een risico-inventarisatie of –evaluatie? Stel ze hier en wij hebben gegarandeerd de antwoorden!

Z

Risico inventarisatie en evaluatie

Bij de KvD group geven we BHV. En dat doen we aan de hand van de risico’s binnen het bedrijf waar we op bezoek komen. Die risico’s zijn samen gevat in een Risico- Inventarisatie en Evaluatie; Kortweg RIE genoemd. De RIE leunt op verschillende soorten wetgeving, zoals de woningwet en de wet op arbeidsomstandigheden. Ook een RIE is dus verplicht voor iedere werkgever. Meer weten over de RIE? Klik hier

Maatwerk

Hoewel we er van overtuigd zijn dat standaard cursussen niet bestaan, komen we ze vaak in de praktijk toch tegen. Wij zijn er echter van overtuigd dat maatwerk echt nodig is. Waarom precies? Kijk op onze ‘BHV pagina’ voor uitgebreide uitleg, of neem contact met ons op via ‘contactgegevens

Professionele partner

Wij kennen geen opdrachtgevers; Wij werken met zakelijke relaties! Een professionele partner selecteren doe je als bedrijf namelijk rationeel op basis van de bedrijfswaarden en – normen, maar ook op gevoel. En gevoel willen we graag voeden. Dat vinden wij namelijk belangrijk: Investeren in een langdurige, gezonde samenwerking! Professioneel betekent voor ons Persoonlijk; Betrokken en Bereikbaar.

Bovendien zijn wij Nikta-gecertificeerd.

 

Over ons

Onze Kernwaarden:

  • Geen Standaard Verhaal
  • Lessen door Specialisten
  • Veiligheid begint bij mensen, niet bij Regelgeving

Benieuwd naar wat de KvD Group zo speciaal maakt? Lees hier verder!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

3 + 10 =